Donosimo raspored misnih slavlja u župi sv. Nikole biskupa

Ove nedjelje je svetkovina Gospe od Anđela – Porcijunkulovo. Pripremamo se trodnevnicom koju će predvoditi svećenici župe sv. Nikole biskupa. Ispovijeda se svaki dan trodnevnice od 17,30. U 18 sati je franjevačka krunica, a poslije misa i propovijed. U četvrtak bit će otvaranje proštenja u samostanskom dvorištu uz prigodni program. 

U subotu u 9 sati bit će sveta misa za bolesne i potrebne s bolesničkim pomazanjem, a nakon večernje mise od 21 do 22 sata marijansko bdijenje. Na blagdan Gospe od Anđela svete mise su u 6:30, 8, 10, 11:30 i 18:30.

Neće biti procesija ulicama grada, a misu u samostanskom dvorištu u 10 sati predvodi bjelovarski biskup mons. Vjekoslav Huzjak. Mise na slovenskom i mađarskom jeziku neće biti već na hrvatskom jeziku, a završno slavlje je u 18:30. Ispovijeda se od 6:30 do 12 i od 17:30 do večernje mise. Od subote poslijepodne i na sam blagdan možete dobiti Porcijunkulski oprost uz uobičajene uvjete: ispovijed i pričest, izmoliti Očenaš i Vjerovanje apostolsko i molitvu na nakanu Sv. Oca Pape.

Ostavi komentar