Boris Jeđud profesionalno, a Renato Slaviček volonterski za zamjenika gradonačelnika Čakovca

zamjenici gradoančelnice čakovca
LJerka Cividini kandidatkinja HNS za gradonačelnicu Čakovca predstavila je Boris Jeđuda i Renatu Slavičeka za zamjenike

Ljerka Cividini (HNS) kandidatkinja za gradonačelnicu Čakovca predstavila je u Gradskoj kavani svoje kandidate za zamjenike.

Prostor kavane za predstavljanje  su izabrali jer žele naglasiti svoju građansku orijenatciju koalicije HNS-HSLS i Reformista, kao presliku one za Međimursku županiju s kojom bi u sinergiji htjeli upravljati i gradom Čakovcom.

Boris Jeđud nastavnik u I. osnovnoj školi Čakovec (HNS) kandidat je za profesionalnog zamjenika gradonačelnika, a Renato Slavičaek (HSLS) dužnost zamjenika bi obavljao volonterski, istakla je Ljerka Cividini kandidatkinja za gradonačelnicu. To je značajna novina u odnosu na dosadašnju praksu pa smo za Međimurske novine pitali smo što to točno znači volonterski, podrazumijeva li to dobivanje određene naknade? Ljerka Cividini kandidatkinja za gradonačelnicu Čakovca odgovorila je da Renato Slaviček u tom slučaju ne bi dobivao nikakvu naknadu. Renato Slaviček je inače privatni poduzetnik i magistar znanosti iz područja građevinarstva.

Ljerka Cividini svoj tim predstavila je kao alternativu za Čakovec koji će dati novu viziju grada, osluškujući i prateći glas građana i na društvenim mrežama. Tako je iz te nove vizije grada na prvo mjesto izdvojila obnova pročelja zgrada u centru Čakovca.

Ostavi komentar