11.6 C
Čakovec
Petak, 23 veljače, 2024

GNK Dinamo Zagreb i NK Naprijed Cirkovljan organiziraju nogometni kamp u Cirkovljanu: Prijave u tijeku

GNK Dinamo Zagreb u suradnji sa školom nogometa NK Naprijed Cirkovljan donosi prvi nogometni kamp u donjem dijelu Međimurja.

Kamp će se održavati od 17. do 22. srpnja 2023. na stadionu NK Naprijed u Cirkovljanu, pružajući priliku mladim nogometašima da poboljšaju svoje vještine.

Jedan od najzanimljivijih aspekata ovog kampa je da će dva najbolja igrača imati priliku ostvariti treniranje i probu u akademiji GNK Dinamo. To predstavlja iznimnu mogućnost za mlade talente da se pokažu i steknu iskustvo u jednom od najvećih nogometnih klubova u Hrvatskoj.

Prijave za sudjelovanje u kampu su u tijeku, a zainteresirani se mogu prijaviti na broj telefona 099/231-7297 kod Josipa ili putem e-mail adrese [email protected].

Prilikom prijave potrebno je navesti ime i prezime, datum rođenja, trenutačni klub (ako ga ima), preferiranu poziciju i veličinu majice.

Uplate za sudjelovanje u kampu mogu se izvršiti putem uplate na račun kluba ili plaćanjem gotovinom do početka kampa. IBAN računa kluba je HR7423400091116019593, a prilikom uplate potrebno je navesti opis plaćanja: Ime i prezime polaznika_za kamp.

Nogometni kamp GNK Dinamo Zagreb u Cirkovljanu pružit će mladim nogometašima jedinstvenu priliku za napredak i razvoj svojih vještina. Prijavite se što prije i budite dio ove nogometne avanture!

 

Izvor i foto: Svetamarija.hr

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

43,705FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE