14.7 C
Čakovec
Nedjelja, 19 ožujka, 2023

Gradonačelnica Ljerka Cividini: Pružimo ruku onima kojima je potrebna

Poštovane Čakovčanke i Čakovčanci, dragi sugrađani i sugrađanke!

S velikim ponosom i poštovanjem koristim se prilikom da vam se u ime Grada Čakovca obratim u ovo blagdansko vrijeme, koje ste, nadam se, dočekali u zdravlju, veselju i dobrom društvu. Božić svakome od nas označava različit osjećaj i emociju, posebice kada smo iza sebe ostavili godine i blagdane koji su nam označili neko novo normalno i rutinu na koju nismo navikli. Vjerujem kako će stoga ovogodišnji blagdani biti ti koji će u naše domove vratiti tradiciju te potvrditi vrijednosti obitelji, zajednice i najmilijih, naših susjeda i prijatelja, svih onih koji nam donose prijeko potreban unutarnji mir i radost, ali i velike te male blagoslove tijekom božićnih praznika. 

Grad Čakovec okreće se stvaranju mogućnosti djeci i mladima, radimo s njima i za njih, no ni u jednom trenutku pritom ne zaboravljajući na sve što su učinili oni stariji i mudriji da isti ti mladi danas žive u predivnoj zajednici i nama najljepšem gradu na svijetu. Želim vam da se okružite djecom, smijete, igrate i veselite od srca te ih pritom učite o ljubaznosti, pomoći i pružanju ruke onima kojima je potrebna. Gesta može značiti jako puno jer riječima nije uvijek lako dočarati značaj neke osobe i utjecaja koji je ostavila u našim životima. Nadam se da imate kraj sebe nekoga tko vam upravo to na svoj način pokazuje. Zahvalnost za te velike ljude u našim životima osjećamo svakodnevno, a ne samo u vrijeme blagdana. Osjećaji ne gledaju koji je datum na kalendaru. Pomaganjem potrebitima učvršćujemo društveno tkanje našeg grada te pokazujemo svakome da u Čakovcu postoje mnoge ruke koje će pomoći u nevolji.

S tim u mislima, u ime Grada Čakovca i osobno ime, želim vam pregršt duhovnog mira i da ove blagdane svi provedemo u krugu svojih najmilijih. Neka nova godina bolesnima donese ozdravljenje, nesretnima sreću, osamljenima društvo, a svima nama ljepše sutra, u kojem će nam se ispuniti sve želje i ostvariti zacrtani planovi.

Svim vjernicima, građankama i građanima želim blagoslovljen Božić, a 2023. ispunjenu što ljepšim željama! 

Gradonačelnica Grada Čakovca Ljerka Cividini

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

43,031FanoviLajkaj
617SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE