GO!VGOrice: Posjetitelji uživali u vrhunskoj vinskoj kapljici

Članovi Društva vinogradara i vinara Međimurja „Hortus Croatiae“ Štrigova ovog vikenda otvorili su svoje kušaone vina na manifestaciji GO!VGOrice.

GO!VGOrice je manifestacija koja će se održati jednom mjesečno i u kolovozu i rujnu, a s ciljem približavanja vinarija i vina zaljubljenicima u vinsku kapljicu i finu hranu.

Svaka od vinarija osmislila je svoj individualni program od vođenih degustacija do uživanja u sljubljivanju hrane i vina. Svi zaljubljenici mogli su uživati ne samo u vinskoj kapljici i domaćoj hrani već i u netaknutoj prirodi i prekrasnim međimurskim bregima.

Vrata svojih podruma otvarili su: Vinarija Cmrečnjak, Vinarija DK Dvanajščak – Kozol, Izletište Vinska kuća Hažić, Vinarija Kocijan, Vina Medenjak, Vinarija Štampar. Sljedeće druženje međimurski vinari zakazuju za početak kolovoza, 5.-7. srpnja 2021. godine kad će se priključiti i Vinarija Medenjak.

-Želja nam je oživiti međimursku vinsku cestu i pozvati sve zaljubljenike u vinsku kapljicu da nas posjete ne samo na manifestacijama Urbanovo i GO!VGOrice, već tijekom cijele godine. – poručuju međimurski vinari.Cijelu FOTOGALERIJU pogledajte OVDJE.

Foto: Terca Art

 

Ostavi komentar