Tvrtka Međimurje ZAING d.o.o. provela je EU projekt kojim je u poslovanje uvela nove informacijsko komunikacijske tehnologije

Tvrtka Međimurje ZAING d.o.o. iz Čakovca uspješno je provela projekt „Ulaganje u unapređenje informacijsko- komunikacijskih tehnologija s ciljem poboljšanja konkurentnosti i učinkovitosti poslovanja“ kojim uvela nove informacijsko- komunikacijske tehnologije te tako povećala učinkovitost i unaprijedila svoje poslovanje. Ukupna vrijednost projekta iznosi 445.000,00 HRK, a projekt se sufinancira bespovratnim sredstvima iz Europskog fonda za regionalni razvoj u iznosu od 227.840,00 HRK.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj

Tvrtka je krajem 2018. godine projekt prijavila na Poziv na dostavu projektnih prijedloga „Poboljšanje konkurentnosti i učinkovitosti mikro, malih i srednjih poduzeća kroz informacijske i komunikacijske tehnologije (IKT) – 2“, a koji je pokrenut u okviru Operativnog programa Konkurentnost i kohezija 2014.-2020.

Odluka o financiranju zaprimljena je krajem 2019. godine, a sama provedba projekta započela je u ožujku 2020. godine s trajanjem od 9 mjeseci. Projektnim aktivnostima obuhvaćen je razvoj softverskog rješenja i nabavka prateće računalne opreme kojima su centralizirani poslovni procesi. Provedbom aktivnosti postignut je cilj projekta koji se odnosi na optimizaciju i unaprjeđenje poslovnih procesa te podizanje kvalitete pruženih usluga.

Projekt je uspješno proveden unutar planiranog proračuna i planiranog vremenskog roka.

Sadržaj ovog materijala isključiva je odgovornost tvrtke Međimurje ZAING d.o.o.

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE