Tvrtka Inpirio ulaže u optimiziranje poslovnih procesa

inpirio

INPIRIO d.o.o. završava provedbu projekta „Optimiziranje poslovnih procesa poduzeća INPIRIO d.o.o. “. Provedba projekta uključuje razdoblje od 27. prosinca 2018. godine do 27. kolovoza 2020. godine. Ukupno prihvatljivi troškovi projekta iznose 707.500,00 kn, od čega će Europski fond za regionalni razvoj projekt sufinancirati iznosom od 495.250,00 kn.

Aktivnosti projekta uključivale su nabavu i implementaciju programskih paketa kojima su povezani poslovni proces od odjela dizajna i inženjeringa do odjela proizvodnje, kontrole kvalitete, razvoja i istraživanja (R&D) te odjeli prodaje i logistike.

Poduzeće se baviti proizvodnjom, popravkom i održavanjem dijelova za stacionarne energetske plinske turbine, uslugama pri terenskoj montaži i nadzoru remonta, tehničkim konzaltingom i inženjeringom te povratnim inženjerstvom i servisiranjem postrojenja za proizvodnju električne energije.

Ulaganjem se postiže bolje upravljanje imovinom i procesima jer je u svakom trenutku ključnim osobama u poduzeću dostupan trenutni status projekta na osnovu čega se može planirati potrebne nabave, isporuka, pratiti podizvođače radova i planirati ugovaranje novih poslova. Rezultati projekta će utjecati na tehnološku opremljenosti, obujam proizvodnje, povećanje prihoda od prodaje, izlazak na nova tržišta, nesmetano odvijanje proizvodnje i daljnji razvoj poslovanja kroz ulaganja u nove tehnologije.

Ostavi komentar