Terme Sveti Martin prve u Međimurju dobile Halal certifikat

Halal certifikat Terme Sveti Martin
Halal certifikat je u ime LifeClass Termi Sveti Martin primila Jelena Berečić

U LifeClass Termama Sveti Martin danas je u popodnevnim satima održana konferencija za medije na kojoj je toplicama dodijeljen Halal certifikat.

Halal certifikat svakom gostu islamske vjeroispovijesti, koji posjeti LifeClass Terme Sveti Martin, osigurava da su namirnice, njihovo skladištenje i priprema hrane u skladu s halal standardima, kao i priprema soba za goste.

Svečanoj dodjeli Halal certifikata prisustvovao je Aldin Dugonjić, rukovoditelj Centra za certificiranje halal kvalitete, Nedim Omerović, voditelj odjela za edukaciju Centra za certificiranje te suradnica Edina Mešić. – Republika Hrvatska sve se više otvara prema novim tržištima, kako zemljama Arapskog zaljeva tako i zemljama Dalekog istoka. U prilog daljnjem razvoju halal turizma u Hrvatskoj ide i to što od prvoga lipnja počinje voziti svakodnevna direktna linija Zagreb-Dubai.- kazao je prilikom dodjele certifikata Aldin Dugonjić iz Centra za certificiranje halal kvalitete.

Halal certifikat Terme Sveti Martin
Prošle je godine u hotelu odsjelo čak preko 1800 gostiju muslimanske vjeroispovijesti

Halal standard slaže se s njihovom poslovnom vizijom

Halal certifikat je u ime LifeClass Termi Sveti Martin preuzela Jelena Berečić,  koja je između ostalog rekla: – Tijekom prošle godine imali smo čak 1800 gostiju kojima je halal svakodnevica pa nas je to ponukalo da krenemo u proces certificiranja. Želimo se širiti na tržište muslimanske vjeroispovijesti pa smatram da će nam Halal certifikat u tome uvelike pomoći.

LifeClass Terme Sveti Martin propagiraju zdravu prehranu, to jest da se prehrana uskladi s našim duhom, tijelom i prirodom. Sam se halal slaže s njihovom poslovnom vizijom koja glasi: – Svijet zdravih užitaka.

– Htjeli smo zadovoljiti potrebe gostiju muslimanske vjeroispovijesti, što nam je ujedno bio veliki izazov jer je naš sustav nabave drukčije posložen. Imamo jako puno lokalnih dobavljača koji su isto tako morali sudjelovati u ovome procesu i pridržavati se određenih standarda da dobijemo ovaj certifikat.- kazala je Jelena Berečić prilikom dodjele certifikata.

(sh)

Halal certifikat Terme Sveti Martin
Halal certifikat omogućit će širenje na arapsko tržište

Ostavi komentar