TEKSTILNA TVRTKA NEORES razvija najviše standarde zahtjevnog europskog tržišta

Neores d.o.o., moderna je i fleksibilna tvrtka, u potpunosti izvozno orijentirana. U svoj suvremeni pogon u Murskom Središću kontinuirano uvodi nove inovativne tehnologije. Nudi proizvode i usluge visoke kvalitete i time zadovoljava najviše standarde zahtjevnog europskog tržišta.

Tvrtka je osnovana 2005., godine, sa sjedištem poslovanja u unajmljenom prostoru sa sveukupno 3 zaposlena djelatnika, no vrlo se brzo razvijala, zahvaljujući neprestanom modernizacijom strojeva i uvođenjem novih patenata, te stalnom rastu investicija, da bi 2008. godine zapošljavala već više od 100 djelatnika i preselila u vlastiti prostor. Danas tvrtka zapošljava 200 djelatnika, a na svojoj lokaciji ima svojevrstan industrijski park, gdje je zaposleno 400 djelatnika. Dugi je niz godina uspješno vode članovi Uprave Nikica Kresta i Stefan Kresta.

Od početka proizvodnja je usmjerena prema specifičnom proizvodnom asortimanu medicinskog tekstila i patentiranim bešavnim tekstilnim proizvodima, a vizija je potpuni odmak od klasičnog tekstila.

Medicinski proizvodi su specijalne medicinske kompresivne čarape kao i medicinski povezi za ruke i noge. Proizvode se patentiranom tehnologijom lijepljenja tekstila na strojevima projektiranim isključivo za tu namjenu. Tvrtka proizvodi i bešavno donje rublje bazirano na jedinstvenoj tehnologiji SensElast,koja omogućava ultrasonično spajanje ekskluzivnog ženskog rublja za svjetski poznate brendove.

Uz proizvodnju tvrtka se bavi i distribucijom trgovačke robe. Ovaj segment obuhvaćen je ekskluzivnim zastupstvom visokokvalitetnih njemačkih modnih kupaćih kostima.

Tvrtka ima status digitalizacije i automatizacije na visokom nivou.

Posjeduje TÜV NORD certifikat gemm./acc EN ISO 13485:2012+AC:2012 što je sasvim sigurno sinonim za kvalitetu svojih proizvoda i usluga.   

Snažan naglasak Neores stavlja na osobni razvitak svakog zaposlenika potičući napredak stalnim usavršavanjem i upotrebom novih tehnologija te kreiranjem inovativnih rješenja. To je ujedno izazov za djelatnike, čime se potvrđuju  kvaliteta i konkurentnost na tržištu. Kontinuirano zapošljava mlade stručnjake iz područja tekstilne tehnologije i precizne mehanike i elektrotehnike.

kontakt:

NEORES d.o.o. proizvodnja tekstilnih i medicinskih proizvoda

Tekstilna 1

40315 Mursko Središće

tel: 00385/(0) 40-543-492

Fax: 00385/(0) 40-543-490

mail: [email protected]

www.neores.hr

 

Ostavi komentar