Svečano otvorenje nove benzinske Adria Oil: Vrpcu prerezala braća Jakopić

Otvorenje nove benzinske pumpe Adria Oil
Otvorenje nove benzinske pumpe Adria Oil

Na južnoj zaobilaznici Čakovec danas je svečano otvorena nova i suvremena benzinska postaja Adria Oil koja u svojoj ponudi ima kvalitetno gorivo, kafić i trgovinu. Benzinska postaja nastala je sinergijom vlasnika Adria Oil te obitelji Jakopić koji su poznati kao renomirani autobusni prijevoznici na našem području. 

-Zašto benzinska postaja i zašto Adria Oil? Odgovor na ovo pitanja je jednostavan jer  Čakovec i Međimurje imaju veći broj benzinskih servisa, ali držali smo da na tržištu ima dovoljno mjesta za ovakav reprezentivan objekt, te viši nivo u pružanju kvalitete usluge točenja goriva s ostalim sadržajima, poručio je Jurica Jakopić.

Otvorenje benzinske postaje proizlazi iz sadašnjeg poslovanja u segmentu Jakopić travel koju su uvidjeli potrebu tržišta i proširenjem usluge u segmentu prodaje naftnih derivata, te su se odlučili za ovu investiciju u iznosu od milijun eura.

Nova benzinska će nuditi goriva Eurodizel i Eurosuper, Eurodizel BS TOP i Eurosuper BS TOP, LPG te plavi dizel, a također je otvorila deset novih radnih mjesta.

-Ovo je otvorenje je samo dokaz da se Međimurje sve više razvija u gospodarskom i turističkom smislu. Ovakav objekt je potreban jer sve više ljudi dolazi kao poslovni partneri ili turisti. Zahvaljujem svima koji su sudjelovali u ovom projektu, a posebno čestitati obitelji Jakopić koja se već dugi niz godina uspješno bavi poduzetništvom u našem kraju, poručila je zamjenica župana Sandra Herman.  FOTO: Dora Vadlja

 

 

 

Ostavi komentar