Ragusa završava EU projekt „Optimizacija i integracija poslovnih procesa primjenom informacijsko komunikacijske tehnologije“

Poduzeće Ragusa d.o.o. završava provedu projekta „Optimizacija i integracija poslovnih procesa primjenom informacijsko komunikacijske tehnologije“ (KK.03.2.1.19.0266). Projekt sufinancira Europska Unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

Ragusa d.o.o. bavi se proizvodnjom suhe tjestenine koju prodaje pod vlastitim markama Ragusa i Fioli te pod robnim markama maloprodajnih trgovačkih lanaca. Proizvodnja se odvija na automatiziranim linijama na lokaciji u Čakovcu i u Bošnjacima. Proizvodi se prodaju u prodavaonicama diljem Hrvatske i u inozemstvu.

Aktivnosti projekta uključivale su nabavu novog sustava za upravljanje i nadzor poslovanja u prehrambenoj industriji u obliku naprednog ERP sustava s opremom neophodnom za implementaciju sustava. Provedbom projekta omogućena je integracija i optimizacija svih poslovnih procesa te je na taj način osigurano efikasnije upravljanje poslovanjem i veća iskoristivost resursa.

Provedba projekta uključuje razdoblje od 15.01.2020. godine do 15.07.2021. godine.
Ukupni troškovi projekta iznose 350.000,00 kn, od čega će Europski fond za regionalni razvoj projekt sufinancirati iznosom od 245.000,00 kn.

Sadržaj publikacije isključiva je odgovornost tvrtke Ragusa d.o.o.

Ostavi komentar