Otvorenje Galerije Sjever i 2 minute

Galerija Sjever 2 minute

Čini vam se kao da vas svugdje prati brojka 2? Viđate je na šećerima u najomiljenijem kafiću, u gradu je uvijek na drugim mjestima, a neki je vide i kod kuće čim otvore kutiju od pizze!

Što se događa? Otkrit ćemo vam misterij zvan brojka 2!

Krivac iza svega je Galerija Sjever koja brojkom 2 najavljuje otvorenje druge Galerije sjever, bit će mnogo više trgovina, a samim time i raznovrsnije ponude i sadržaja!

No glavna svrha brojke 2 nije da stoji kao simbol za drugu Galeriju Sjever već da najavi nagradnu igru povodom njezina otvorenja! Nagradna igra zove se “2 minute” i u njoj mogu sudjelovati svi, a pravila su vrlo jednostavna.

Potrebno je prijaviti se putem web obrasca o čemu ćemo vas na vrijeme obavijestiti gdje i kako se prijaviti te držati palčeve da nasumično izaberemo upravo vas kao sretnog dobitnika!

Sretni dobitnik osvojiti će priliku da u roku od 2 minute u jednoj od trgovina napuni kolica željenim proizvodima koje će na kraju dobiti kao poklon. Naravno, postoji gornja novčana granica od 15.000,00 kn do kojeg iznosa možete napuniti kolica, pa ako je vrijednost proizvoda iznad određene granice dobitnik će moći birati između osvojenih proizvoda koje želi zadržati.

Zato zaposlite prstiće i prijavite se za nagradnu igru na linku https://galerijasjever.hr/2-min/! Pratite nas na službenim stranicama i prvi saznajte sve informacije vezane za nagradnu igru, otvorenja nove Galerije sjever,  jer uskoro donosimo sve detalje.

Ostavi komentar