Mursko Središće prvi put se predstavilo na sajmu REXPO

Mursko Središće Rexpo

Grad Mursko Središće sudjelovao je na Međunarodnom sajmu investicijskih projekata REXPO 2017. koji se održao u City Plazi u Zagrebu, u četvrtak 30. studenoga i petak 01. prosinca.

Na šestom izdanju REXPO-a Grad Mursko Središće bio je jedan od izlagača koji je po prvi puta na sajmu koji je međunarodnog karaktera želio predstaviti svoj grad, Industrijsku zonu „Brezje“, koja nudi sve mogućnosti građenja, te je tražio investitore za ulaganje na istu.

Kroz dva dana sajma Grad su predstavili gradonačelnik Grada Mursko Središće Dražen Srpak, zamjenik gradonačelnika Miljenko Cmrečak, predsjednik Gradskog vijeća Zvonko Vrtarić, pročelnik Jedinstvenog upravnog odjela Grada Mursko Središće Miljenko Štefanić i Ines Mučić.

Na samome sajmu Grad Mursko Središće upoznao je mnoštvo ulagača te sa sigurnošću možemo potvrditi kako je odlazak na REXPO 2017. bio vrlo uspješan.

Štand su uz mnoge druge posjetili: potpredsjednik Vlade i ministar graditeljstva i prostornog uređenja RH Predrag Štromar, ministar turizma RH Gari Cappelli, državni tajnik za infrastrukturu RH Tomislav Mihotić, državni tajnik Uprave za strateško planiranje i koordinaciju EU fondova Velimir Žunac te zamjenik gradonačelnika Rijeke Marko Filipović.REXPO je predstavljao platformu koja je okupila i brojne druge sudionike, predstavnike privatnog sektora, ali i državne te lokalne administracije koje su bile zainteresirane za prezentaciju mogućnosti ulaganja u različite projekte. Kroz dva dana na sajmu se održavao REXPO Forum te je u prvom danu bio naglasak na temu vezanu uz realizaciju javnih i infrastrukturnih investicijskih projekata, dok je drugog dana održavanja sajma u okviru HTL dana fokus bio na potencijalima i projektima razvoja luksuznog turizma u Alpe – Adria regiji. REXPO platforma prepoznata je kao mjesto za unapređivanje već stečenih ili ostvarivanje novih kontakata koji su i za Grad Mursko Središće rezultirali realizacijom uspješnih poslovnih suradnja.

Izvor i foto: Grad Mursko Središće

Ostavi komentar