16.1 C
Čakovec
Srijeda, 28 veljače, 2024

Gornji Mihaljevec domaćin 7. sportskih susreta Matice umirovljenika Hrvatske

Gornji Mihaljevec danas je ugostio preko 600-njak umirovljenika s područje cijele Hrvatske na 7. sportskim susretima Matice umirovljenika Hrvatske.  

Izuzetno sam radosna i sretna što mogu uime Matice umirovljenika Međimurske županije pozdraviti vas dragi umirovljenici iz 16 županija i grada Zagreba ovdje u našem lijepom malom Međimurju, istaknula je Nada Lovrec, predsjednica Matice umirovljenika Međimurske županije.

Volimo reći da nije važan sport nego druženje, da u neku ruku su u pravu. Ali sport je puno više od toga. Djelovanjem i druženjem kroz sport pomičemo vlastite granice, dodala je u nastavku Nada Lovrec na otvorenju sportskih susreta.

nada lovrec
Nada Lovrec, predsjednica Matice umirovljenika Međimurske županije

Na SRC Mladost u Gornji Mihaljevec ukupno je pristiglo 600-njak umirovljenika iz Zagrebačke županije, Bjelovarsko-bilogorske, Požeško-slavonske, Zadarske, Virovitičko-podravske, Koprivničko-križevačke, Ličko-senjske, Karlovače, Varaždinske, Krapisno-zagorske, Splitsko-dalmatinske, Sisačko-moslavačke, Dubravačko-neretvanske, međimurske, Šibensko-kninske, Osječko-baranjske, Primorsko-goranske, Istarske, Brodsko-posavske, Vukovarsko-srijemske i Grada Zagreba.

Natjecat će se u 9 kategorija, a rezultati će biti poznati oko 15 sati.

Foto: Zlatko Vrzan

 

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

43,705FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE