Globusovci odlični na prvenstvu Balkana

Odlični rezultati Globusovaca.

Najveći uspjeh postigao je Sven Strahija koji je osvojio srebro u konkurenciji kadeta -70kg i broncu sa kadetskom reprezentacijom u borbama ekipno. Sven je ujedno jedini hrvatski natjecatelj koji je uspio osvojiti medalju u kadetima pojedinačno, a status jednog od ponajboljih kadeta u Hrvatskoj potvrdio je i kao predvodnik ekipe u borbama gdje je jedini ostvario pobjede u svim ekipnim mečevima.

Brončanu medalju osvojio je i Josip Slukić sa juniorskom reprezentacijom u borbama ekipno. Josip je i u pojedinačnoj konkurenciji dobro krenuo i pobjedio 6:1 reprezentativca Srbije, ali nažalost se u tom meču ozlijedio i oprostio od daljnjeg natjecanja.

Odličan nastup imala je Ana Filipović koja nakon pet super odrađenih mečeva nažalost nesretno gubi za medalju u zadnjim sekundama i osvaja odlično peto mjesto u konkurenciji juniorki +59kg.

Kristan Topličanec je također osvojio odlično peto mjesto u mlađim seniorima -60kg. Nakon neriješenog rezultata u meču za broncu nažalost gubi sudačkim preglasavanjem.

Nastupili su još Leona Gulija, Nikola Topličanec i Lovro Farkaš, ali ovaj put su zaustavljeni u kvalifikacijama.

Ostavi komentar