Frizerka Vlatka Horvat spremna je za rad pod posebnim uvjetima!

vlatka horvat
Frizerka Vlatka Horvat izolaciju je iskoristila za pravljenje frizure kćerki Emi u vlastitom domu

Zbog koronavirusa privremeni ključ u brave morali su staviti i frizerski saloni. Među njima je i frizerka Vlatka Horvat iz Svetog Jurja na Bregu koja se tim poslom bavi već 20 godina. Prije sedam godina odvažila se i otvorila vlastiti frizerski salon u Lopatincu koji je sve do pojave epidemije uspješno poslovao. 

Kako sama kaže, nada se da ćemo svi izaći podignute glave iz ove situacije i da će se uspjeti oporaviti od pada prometa zbog zatvaranja salona. Iskoristila je Vladine mjere za pomoć poduzetnicima tako da će nekako uspjeti prebroditi ovu krizu. U slobodno vrijeme sada više uživa s obitelji kod kuće, radi frizure svojim kćerima te prati online edukacije koje su dostupne. 

Nakon donošenja odluke o otvaranju salona bit će zasigurno velika navala na frizerske salone pa se naša sugovornica već počela pripremati za rad pod novim uvjetima.   

– Opremila sam se i za rad u posebnim uvjetima. Nabavila sam rukavice, zaštitne maske i dovoljnu količinu dezinfekcijskih sredstava. Sigurna sam da ću, kao i uvijek, naići na razumijevanje od strane svojih stranaka, Kazala nam je frizerka Horvat.  

Cijeli članak pročitajte u TJEDNIKU MEĐIMURSKE NOVINE koje od petka, 24. travnja, možete kupiti na prodajnim mjestima diljem Međimurja.

Ostavi komentar