Fotoklub Čakovec izložio 24 fotografije na temu “Duga ekspozicija”

Fotoklub Čakovec
Autori izložbenih fotografija

Krajem godine Fotoklub Čakovec se tradicionalno predstavlja čakovečkoj publici zajedničkom godišnjom skupnom izložba fotografija članova udruge. Njih dvadeset i četvero u izložbenom prostoru zgrade Scheier izložilo je svoje radove na temu “Duga ekspozicija”. Najčešće birani motivi bili su riječni motivi, motivi vode i neba.

Redovita godišnja skupna izložba fotografija članova Fotokluba Čakovec ove je godine organizirana na temu”Duga ekspozicija”. Otvorenje je u galeriji Scheier u Čakovcu, u petak 16. studenoga 19. sati. Izložba će biti postavljena do  25. studenoga. Izbornica izložbe i autorica postava iste je povjesničarka umjetnosti, ravnateljica Muzeja Međimurja Maša Hrustek Sobočan.

 

 

O aktivnostima Fotokluba govorio je predsjednik Davorin Mance, a ravnateljica Muzeja Međimurja Maša Hrustek Sobočan i povjesničarka umjetnosti ovog je puta bila i izbornica izložbe koju je proglasila otvorenom.

Kadrove, atmosferu fotografija i najčešće birane motive naših fotografskih amatera koji donose iz godinu u godinu sve kvalitetnije radove razgledajte do 25. studenog. Izloženi radovi ukazuju na činjenicu kako je granica između amaterizma i profesionalizma vrlo tanka, i često nezamjetna.

foto: Mario Golenko

FOTOGALERIJU sa svečanosti otvaranja izložbe pogledajte OVDJE.

Ostavi komentar