FOTO: Vinskim balom u Terbotzu završilo jubilarno Urbanovo!

U restoranu Terbotz u Železnoj Gori danas su se okupili međimurski vinari i njihovi gosti na Vinskom balu kako bi kraju priveli jubilarno 20. Urbanovo.

Na tradicionalnom balu, gosti su imali prilike uživati u atraktivnoj gastro večeri uz četiri slijeda jela popraćenoj vrhunskim međimurskim vinima.

– Urbanovo dolaze posjetiti i vinski znalci, ljudi koji se bave turizmom i ugostiteljstvom, to nam je bio i cilj. Zahvaljujem  svim našim sponzorima, općini i Međimurskoj županiji na potpori, a najviše našim vinarima koji su ove godine odnijeli najviše zlatnih odličja svojim domovima, kazao je David Štampar, predsjednik udruge Hortus Croatiae.

– Upućujem našim vinarima pohvalu na kvalitetnim vinima, koja su glavni i temeljni proizvod koji promovira našu općinu i cijelu regiju, istaknula je predsjednica Općinskog vijeća Štrigove Blaženka Heric, a u ime Međimurske županije vinarima se na promoviranju Međimurja zahvalila zamjenica župana Sandra Herman.

Nezaboravni Vinski bal oplemenila je svečana vinska zdravica Petra Zrinskog prema prerađenom tekstu iz romana Eugena Kumičića, za dobru zabavu bio je zadužen Band Globus. Marko Cmrečnjak otvorio je bocu pušipela iz svoje vinarije iz 2018. godine kojom su svi prisutni nazdravili za Urbanovo.

Dio atmosfere donosimo u nastavku!

Ostavi komentar