FOTO: Večer u Goričanu puna ljubavi, glazbe i dobrote za Ivanu Šavora

Humanitarni koncert u Goričanu

Skupilo se u nedjelju predvečer u Goričanu staro i mlado, u tamošnji Domu kulture više nije mogla stati “ni šibica”, kako bi svi bili dio humanitarnog koncerta “Veliko srce za Ivanu” koji je organizirala Udruga mažoretkinja Goričan koja prikuplja sredstva za pomoć u liječenju mlade sumještanke Ivane Šavora koja boluje od zloćudne bolesti – Non-Hodgkinova limfoma.

Njezina bolest i snaga dirnula je mnoge, pa tako i djelatnike OŠ Goričan koji su pokrenuli akciju humanitarne pomoći za mladu Ivanu i njezinu obitelj. a organizacije skupljanja pomoći primila su Udruga mažoretkinja. Nedjeljni koncert pokazao je još jednom koliko su Međimurci, a u ovom slučaju ponajviše mještani Goričana, ali i mnogi drugi spremni priskočiti u pomoć kada je to najteže.

I sama Ivana smogla je snage da se odazove ovom velikom humanitarnom događaju, tako da je to bila večer puna emocija i dobrote, uz samo jednu želju – njezino ozdravljenje.

U glazbenom programu nastupili su brojni glazbenici kao što su: Puhački orkestar Goričan, Pjevački zbor grada Preloga, učenici OŠ Goričan, poznati i manje poznati pjevači i bendovi koji su se potrudili da ova večer ostane zapamćena zauvijek.

Apelu za pomoć već su se priključili mnogi, a ona se pod okriljem Mažoretkinja i twirling kluba Goričan koji je otvorio račun isključivo za ovu akciju skuplja i dalje.

Žiroračun za uplate za Ivanu je: HR 7123400091510848059 PRIVREDNA BANKA ZAGREB.

Cijelu fotogaleriju s humanitarnog koncerta pogledajte: OVDJE

Ostavi komentar