FOTO: U Svetom Martinu dodijeljena općinska priznanja istaknutim pojedincima i mještanima

U izrazito blagdanskom tonu danas je u Svetom Martinu održana svečana sjednica Općinskog vijeća povodom Dana općine.

U 25 godina na svim sjednicama Općinskog vijeća donosile su se odluke, nikad se na sjednicama vijeća nije raspravljalo o politici nego se raspravljalo o projektima i zajednica. Sve sjednice odrađene su u ozbiljnom tonu, bez nepotrebnih političkih neslaganja. Uvijek su bile argumentirane i u duhu suradnje te razvoja– naglasila je predsjednica Općinskog vijeća Petra Novinščak i u nastavku dodala je uspjeh Općinskog vijeća i cijele zajednice da su uspjeli zadržati složnost i zajedništvo.Svečana sjednica bila je ujedno prilika da se za svoje uspjehe, dostignuća i rezultate nagrade istaknuti pojedinci mještani općine. Branimir Blajić primio je priznanje za njegov osobit doprinos razvoju turističke djelatnosti na poziciji generalnog direktora LifeClass Termi Sveti Martin na Muri, za izniman doprinos u suradnji s lokalnom zajednicom, sukreiranju turističke ponude Općine Sveti Martin na Muri te promociji općine diljem Hrvatske i inozemstva. Branimir Blajić 15. studenog odlazi s pozicije generalnog direktora Termi.

Patronažnoj medicinskoj sestri Nadi Nađ dodijelila se zahvalnica za izniman doprinos na području zdravstveno-preventivnog i humanitarnog djelovanja na području općine.Za osvajanje titule prvaka u sezoni 2017./2018. Zahvalnice su se dodijelile NK Polet i NK Bratstvo, koji su zaslužni i za promociju općine, sportskog načina života, primjeru timskog rada, truda i entuzijazma. Davor Fileš i firma Eltel dobili su priznanje za izniman doprinos u uređenju multimedijalne zbirke Jen dan v živleju Franca Žalara i promociji općine.

Svečanoj sjednici su nazočili načelnici susjednih općina te Grada Mursko Središće, kao i predstavnici društvenog, vjerskog i političkog života Općine. U ime Međimurske županije sjednici je nazočio dožupan Josip Grivec. Svečanu sjednicu svojim su pjevanjem i sviranjem uveličali Zbor mladih i Patrik Zamuda. Program svečane sjednice vodila je Anđelka Klemenčić.

 

Ostavi komentar