FOTO: U Sv. Martinu održani 12. Susreti Političke akademije HNS-a koji su okupili 2500 članova

U Svetom Martinu na Muri kod LifeClass Termi održani su danas 12. Susreti Političke akademije HNS-a koji su okupili 2500 članova i simpatizera stranke iz cijele Hrvatske.

Na konferenciji za medije koja je tom prigodom održana govorili su predsjednik HNS-a Ivan Vrdoljak, predsjednik Središnjeg odbora HNS-a Tomislav Stojak, župan Međimurske županije Matija Posavec i voditelj Političke akademije HNS-a Boris Blažeković.

-Ovdje nismo došli samo zbog sporta, na središnjem odjelu smo raspravljali i o poreznoj, mirovinskoj i obrazovnoj reformi koja za dva mjeseca ulazi u učionice. Puno je izazova pred nama, ali mogu uputiti jednu poruka od svega o čemu smo razgovarali, a to je da Hrvatska više ne smije birati između lijevih i desnih. Hrvatska sutra mora birati između naprijed i nazad. HNS se više neće opredjeljivati između lijevih i desni, nego jasno ući naprijed. Svi koji vuku prema naprijed su naši potencijalni prijatelji i partneri- istaknuo je predsjednik stranke Ivan Vrdoljak.

Članovi stranke će tijekom dana odmjeriti snage u devetnaest sportskih disciplina, a najboljima će navečer biti dodijeljena priznanja.

Ostavi komentar