FOTO: U Draškovcu održana međuopćinska smotra Lidrano 2019.

U Sportskoj dvorani Osnovne škole Draškovec održana je međuopćinska smotra literarnog, dramsko-scenskog i novinarskog stvaralaštva LiDraNo 2019.

Smotru je, u ime organizatora,otvorio pročelnik Upravnog odjela za društvene djelatnosti Međimurske županije Branko Sušec, a nazočnima su se još obratili ravnateljica OŠ Draškovec Margit Mirić, gradonačelnik Grada Preloga Ljubomir Kolarek i predsjednica međuopćinske Smotre za donje Međimurje Ivana Beti.

Nakon nastupa malih školskih folkloraša uslijedila je prezentacija pojedinačnih recitala, monologa i dramsko-scenskih predstava u kojima je sudjelovalo četrdesetak učenika i osamnaest mentora.

Povjerenstvo je za međuopćinsku razinu odabralo 20 literarnih i 12 novinarskih radova, 3 radijske emisije te 3 radioigre.

Sudionicima LiDraNa želimo i dalje puno uspjeha i prolazak na višu županijsku razinu uz moto koji prati ovu Smotru: Djeco, sanjajte i stvarajte. Od odabranih misli sagradite svjetove čudesne ljepote. Putujte u beskonačnost i otkrit ćete sebe u svemu. (Ivana Beti)

 

Ostavi komentar