FOTO: Turistička zajednica Međimurske županije proslavila 20. rođendan

U Hotelu Spa Golfer danas je svečano obilježeno 20 godina postojanja i djelovanja Turističke zajednice Međimurske županije i 10 godina djelovanja Hotela Spa Golfer u sastavu LifeClass Terme Sveti Martin.

Ovo je velika godina s prelijepim rezultatima za Međimurje i za 20. obljetnicu našeg rada. Rada koji je bio plodonosan na naše veliko zadovoljstvo. Rezultat ovih 20. godina jest partnerstvo između privatnog i javnog sektora. Turistička zajednica Međimurske županije radi toga i postoji, odnosno da bude potpora privatnom sektoru, kazao je tom prigodom Rudi Grula, voditelj ureda Turističke zajednice Međimurske županije, i dodao da je ova godina završila s rekordnih 200.000 tisuća noćenja.

Razlog za veliko slavlje i zadovoljstvo imao je i generalni direktor Toplica Igor Nekić koji je  sa svojim suradnicima i djelatnicima proslavio 10 godina djelovanja Hotela Spa Golfer.

Brojke su ove godine u blagom rastu, između 4 do pet posto, zadovoljni smo. Naš je cilj, odnosno ono što uvijek govorimo,  da ne želimo rasti u fizičkim pokazateljima već želimo podići kvalitetu, naglasio je direktor Nekić.

U svečanom programu Turistička zajednica Međimurske županije dodijelila je zahvalnice za izniman doprinos u razvoju i unaprjeđenju turizma Međimurske županije brojnim pojedincima, ustanovama, udrugama i medijima s područja županije.

Međimurske novine u suradnji s Turističkom zajednicom Međimurske županije objavile su natječaj prijedloga originalnih suvenira koje su ovom prigodom prezentirali ispred kongresne dvorane hotela.

 

Ostavi komentar