FOTO Sveti Martin na Muri: Dodijeljena općinska priznanja za istaknute članove zajednice

Nakon blagoslova vina u Svetom Martinu na Muri i svečane svete mise koju je povodom blagdana sv. Martina biskupa predvodio velečasni Odilon Singbo, sveučilišni kapelan na Hrvatskom katoličkom sveučilištu, u popodnevnim satima održana je svečana sjednica Općinskog vijeća s prigodnim programom.

Tim su povodom dodijeljena priznanja za istaknute članove zajednice. Za osobit doprinos u razvoju ribolovnog sporta i očuvanju okoliša priznanje je dobilo Športsko-ribolovno društvo Čikov. Mještanka Petra Mesarić i poduzeće Smart Way dobili su priznanje za izniman doprinos na području inovativnog poduzetništva. Darko Padarić primio je priznanje za izniman doprinos u radu lokalne zajednice, a osobito u radu Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Republike Hrvatske, ogranak Sveti Martin na Muri.

Vlasnici Međimurskog cekera, bračni par Nikolina i Zlatko Novinić, dobili su priznanje za osobit rezultat u turističkoj ponudi i promociji općine Sveti Martin na Muri. Dramskoj sekciji HKUU Sveti Martin dodijeljeno je priznanje za izniman doprinos u kulturnom djelovanju na području općine Sveti Martin na Muri.

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE