FOTO: Romantična Nina Badrić brojnoj čakovečkoj publici podarila svoje najveće hitove

Nina Badrić

– Vašeg gradonačelnika Kovača sam upoznala na charter letu za Rusiju koji je bio prepun navijača Vatrenih. Hvala njemu i svima koji su mi omogućili gostovanje u vašem gradu. Divna ste publika! kazala je Nina Badrić na koncertu druge večeri manifestacije Porcijunkulovo 2018.

S glavne pozornice podno zidina Starog grada ova je šarmantna pjevačica izvela lepezu svojih najvećih uspješnica iz svoje bogate glazbene karijere te aktualni singl “Mijenja se vrijeme”.

Katica Ljubek

Jedna od posjetiteljica koncerta bila je i Katica Ljubek iz Čakovca. Kazala nam je kako joj se sviđaju svi programi Porcijunkulova: – Na Žigin koncert jučer nisam stigla, ali nastojat ću doći na sve koji slijede i tome se veselim. Uzela sam si i sjedalicu, pa ću lakše pratiti cijeli koncert.

Sonja Tošić Grlač
Sonja Tošić Grlač također na proštenske programe dovodi i svoju majku koja uživa u koncertima

Romantičnom ugođaju nazočio je velik broj poklonika ljubavnih pjesma Nine Badrić i posjetitelja čakovečkog proštenja koji su popratili i uvertiru i prednastup pjevačice u usponu Zsa Zse, a dio tog ugođaja pogledajte kroz video i fotogaleriju koju je zabilježio Mario Golenko.

FOTOGALERIJU koncerta pogledajte OVDJE.

 

 

Ostavi komentar