FOTO: Prvi Halicanum fest u Svetom Martinu ispunio sva očekivanja

Proteklog vikenda u Svetom martinu na Muri na izletištu Goričanec održano je prvo izdanje Halicanum festa na kojem su koncert održali Scifidelity Orchestra, Zsa Zsa i domaći autorski bendovi Genova, Hipnoza i Bijela Laž.

-Izrazito smo zadovoljni i ponosni jedni na druge što smo od male ideje napravili događaj koji nas je prije svega međusobno zbližio kao Savjet mladih. Puni novih ideja jedva čekamo drugi Halicanum fest i možemo reći da su se isplatile sve brige, nervoze i mali problemi na koje smo naišli tijekom organizacije- kazala nam je predsjednica Savjeta mladih Sveti Martin na Muri Lucija Šilec.

Ispunili su vlastita očekivanja što se tiče samog ambijenta i sadržaja na festivalu, što su pohvalili i sami izvođači. Pri tome zahvaljuju svim posjetiteljima, sponzorima i svima koji su im pomogli u realizaciji projekta. Nakon festivala dobili su poruke podrške, puno pozitivnih dojmova i komentara te su izrazito zadovoljni i velikim odazivom posjetitelja, s obzirom da je u isto vrijeme u okolici bilo više događanja.

-Svatko od nas je imao neki zadatak i tek u subotu, dok smo sve stavili na jednu hrpu, smo vidjeli da se trud isplatio- kazala nam je Lucija. 

Ostavi komentar