FOTO: POSJETILI VUKOVAR Petorica prijatelja prevalila 634 kilometara u nevjerojatna 4 dana

Ilija Vabec

 Petorica prijatelja i zaljubljenika u sport Zvijezdan Tuksar, Mario Gogić, Mihael Zamuda, Nikola Balent i Ilija Vabec odvažili su se biciklima na put do grada heroja u srijedu, 19. lipnja,  te su nakon nepuna dva dana bicikliranja i druženja stigli na svoje odredište.

Sljedećeg dana poklonili su se žrtvama Vukovara posjetivši Memorijalno groblje žrtava Domovinskog rata, Ovčaru, vodotoranj, Vukovarsku bolnicu te Spomen dom hrvatskih branitelja na Trpinjskoj cesti.

Ideja oko povratka u Međimurje bila je ista kao i put do Vukovara – u dva dana relativno ugodnog bicikliranja proći oko 280 kilometara. Međutim, zbog najavljenog lošeg vremena koje bi u pitanje dovelo sigurnost ekipe tokom drugog dana, odlučili su „put povratka“ prevaliti u jednom danu.

Situacija u koju smo se postavili tražila je snažno vjerovanje u nas same odnosno poništavanje svih trenutno postavljenih limita u našim mislima. Put je prolazio izuzetno dobro i nakon gotovo cijelodnevnog bicikliranja subotom vratili smo se u Međimurje, kazao nam je Ilija Vabec iz Peklenice.

Za kraj – nevjerojatna je činjenica kako limiti postoje, ali u najvećem broju slučajeva postoje i zaustavljaju nas baš oni limiti u našim mislima.

Ostavi komentar