FOTO Pažnja: Upravo za sav promet zatvoren nadvožnjak u Kalničkoj ulici!

Od danas je za sav promet zatvoren nadvožnjak u Kalničkoj ulici. 

Radovi 1. i 2. faze obnove nadvožnjaka privode se kraju. Riječ je o podizanju rasponskog sklopa radi zamjene ležaja, a po završetku tih radova nastaviti će se s 3. fazom obnove. Putem javnog natječaja, kao najpovoljniji izvođač, odabrana je tvrtka Geotehnika d.o.o., a u tijeku je potpisivanje sporazuma između Grada Čakovca i Hrvatskih cesta za izvođenje 3. faze radova na obnovi nadvožnjaka.

Izvođenje te treće faze radova, vrijedno je 3,8 milijuna kuna (+PDV). Rok za završetak radova ovisi o vremenskim uvjetima, no budu li oni pogodni za nesmetano izvršenje, nadvožnjak bi se za promet ponovo trebao otvoriti 1. prosinca ove godine kada bi trebala završiti obnova njegovog kompletnog gornjeg ustroja.

Sudionike u prometu se moli da budu strpljivi jer se očekuje stvaranje povremenih većih gužvi u prometu na području Grada, a isto tako, da koriste obilazne pravce.

Prometna signalizacija za obilazne pravce bii će pravovremeno postavljena, pa se tako mole svi sudionici u prometu da poštuju novu privremenu signalizaciju kako bi se očekivane gužve svele na minimum.

FOTO: Zlatko Vrzan

Ostavi komentar