FOTO: Otvorenje novoobnovljenog prodajnog centra Đurkin u Čakovcu!

Danas je predstavljen novoobnovljen prostor prodajnog centra Đurkin na dobro znanoj adresi Braće Graner 1 u Čakovcu.

Prodajni centar Đurkin na današnjoj adresi posluje od 2003. na 3.000m2 sa skladišnim prostorom, a danas ponosno je ponosno predstavljen novoobnovljeni prostor s posebnim naglaskom na izložbeni salon keramike i sanitarija gdje vjerno ilustriramo ambijente proizvoda europskih proizvođača uz ponudu vlastite usluge dizajna i postavljanja keramičkih pločica i sanitarne opreme u vaše oaze opuštanja. Tvrtka Đurkin d.o.o. osnovana je 1990. godine, a proizašla je iz obrta kojeg je vlasnik Zlatko Đurkin pokrenuo davne 1983.

Neke od djelatnosti Đurkina su izvođenje radova u nisko i visoko gradnji, veleprodaja i maloprodaja specijalizirane robe za grijanje i hlađenje, ventilaciju, vodovod i kanalizaciju, sanitarne opreme i keramike te elektromaterijal i rasvjetna tijela.

– Također naglasak smo stavili na odjel elektromaterijala i rasvjetnih tijela gdje uz stručne savjete nudimo pametna rješenja za opremanje svakog doma. Na ostalim odjelima svaki profesionalni majstor ili pak hobi majstor može pronaći apsolutno sve potrebno za radove kako u javnim objektima tako i u privatnim, poručila je na otvorenju Maja Đurkin Međimurec.otvorenje đurkin

Istaknula je još kako je prednost je u tome što svaki kupac može dobiti individualan pristup, a što zahtijeva veliki angažman s njihove strane u smislu vremena, stručnosti, kvalitete, a sve u skladu s potrebama i željama kupaca.

-Uz stručne savjete, vlastita rješenja i postprodajne usluge kupci se kod nas osjećaju zadovoljno i sigurno. Stoga im hvala što nas smatraju pouzdanim partnerom i što nas vjerno prate već više od 15 godina, ističe Maja Đurkin Međimurec.

U ova tri dana za kupce su pripremili raznovrsne akcije s čak do 50% popusta, na svakom odjelu imaju i stručne prezentere koji predstavljaju svoje proizvode i od kojih kupci mogu saznati novitete u materijalima i izvođenju radova. Naravno, kupci će dobiti i prigodne poklone, a mogu se počastiti i s njihovom slavljeničkom gastroponudom u dvorištu.

FOTO: Zlatko Vrzan

Ostavi komentar