FOTO: Otvorenje novog, ljetnog aquaparka Martilandie u Termama Sveti Martin

Danas je u prijepodnevnim satima svečano otvoren novi, ljetni aquapark imena Martilandia u Termama Sveti Martin.

Tim je povodom održana konferencija za medije na kojoj su govorili generalni direktor Igor Nekić, načelnik Općine Sveti Martin na Muri Dražen Crnčec, župan Matija Posavec, voditelj Turističke zajednice Međimurske županije Rudi Grula i direktorica prodaje Nuša Korotaj.

– Moram naglasiti kako smo od Međimurske županije dobili potporu za projekte u turizmu koja je iskorištena upravo u nove tobogane koje možete vidjeti oko sebe. Ukupna investicija je preko 360.000 eura, kazao je direktor Igor Nekić.

– Toplice Sveti Martin su već u ovoj godini odradile jedan manji investicijski ciklus. Uložili smo u nove televizore u sobama, u nove tapisone u hodnicima, izmijenili smo naš Ion bar pored recepcije. U dijelu apartmana izmijenili smo laminate, a aquapark je kruna investicijskog ciklusa, dodao je Nekić te je u nastavku zahvalio izvođačima i svojim djelatnicima na dodatnom angažmanu.

Sve te investicije radili su ciljano kako bi podigli kvalitetu usluge i kvalitetu proizvoda. Investirali su u stvari koje gost vidi i prepoznaje, što se naposljetku vidi na ocjenama koji gosti ostavljaju.

– U životu i investicijama uvijek treba težiti nečem novom i drugačijem, onda idu i rezultati. Terme čine gotovo 2/3 ukupnog međimurskog turizma po gostima i smještaju. Svaki razvoj Termi znači i ukupan razvoj međimurskog turizma, istaknuo je župan Posavec.

Načelnik Crnčec kazao je da zahvaljuje Toplicama Sveti Martin na iznimnom trudu i ulaganju koja su napravljena u Toplicama, što će generirati dobre rezultate i prihode.

-Ako uspoređujemo s 2017. godinom, ove godine do današnjeg datuma imamo 4.500 noćenja više. Na području općine pojavila su se i tri nova privatna iznajmljivača, tako da ih sada ukupno imamo 27. Sve to garantira jednu stabilnu budućnost, naglasio je Crnčec.

Ključ uspjeha je sinergija, kazao je Grula, možemo reći da su Toplice motor turizma u Međimurju uz puno malih kotačića koji pomažu u tom uspjehu. Nuša Korotaj, direktorica , istaknula je da su jedini takav aquapark na sjeveru Hrvatske.

-Vjerojatno ste primijetili da smo promijenili naziv aquaparka, postao je Martilandia. To je naša nova maskota. Marti je jelen, a odlučili smo se za njega jer ih djeca jako vole, rekla je direktorica Korotaj i dodala da su se počeli okretati i stranim tržištima.

DJ, animacija, maskota Marti, bogate nagrade, posebna gastronomska ponuda i najbolja zabava na vodi cijeli dan čekaju vas od danas pa kroz cijelo ljeto.

FOTO: Sanja Heric

Ostavi komentar