FOTO: Općinska priznanja u Štrigovi uručena Katarini Ščavničar, vinogradarima i osnovnoškolcima

Ispred novih prostorija općine, nekadašnje trgovine u centru mjesta, održana je svečana sjednica Općinskog vijeća Štrigova povodom Dana općine u sklopu 31. Štrigovskih noći.

Tom su prigodom predsjednik Općinskog vijeća Stjepan Pozderec, načelnik Stanislav Rebernik i njegov zamjenik Damir Kovačić uručili općinska priznanja istaknutim pojedincima iz općine.

Priznanja su se dodijelila mladim snagama, učenicima OŠ Štrigova, koji su tijekom 8 godina školovanja postizali vrhunske rezultate. Među nagrađenima su bili: Dora Horvat, Rafael Ramić, Josipa Bedeković, Luka Sklepić, Aleksandar Stanković, Anamarija Škvorc, Emanuel Vinko, Leonarda Zadravec, Viktorija Borko i Vlatka Medenjak.

Priznanje za nesebičan, dugogodišnji rad s pacijentima u Štrigovi dobila je medicinska sestra Katarina Ščavničar koja radi u ambulanti u centru mjesta.

Katarina Ščavničar
Katarina Ščavničar,medicinska sestra

Za dugogodišnji, uspješni, poduzetnički angažman u općini bili pak su nagrađeni vinari, vinogradari i podrumari: Dragutin Kunčić iz Banfija, Rajko Cmrečnjak iz Svetog Urbana, Alojz Tomšić iz Železne Gore, Bojan Štampar iz Svetog Urbana te Alojz Novak iz Svetog Urbana.

Nagrađeni vinogradari, vinari i podrumari

Program svečane sjednice svojim su izvedbama uljepšale ŽVS Stridonne i mladi tamburaši KUD-a Sveti Jeronim.

Ostavi komentar