FOTO: Na streljačkom turniru u Selnici prvo mjesto ekipno osvojio SK Mihovljan

U subotu, 14. rujna 2019., Streljački klub Selnica organizirao je već tradicionalni streljački turnir „Selnica 2019“.

Natjecali su se streljači iz Hrvatske i susjedne Slovenije u kategorijama „ seniori ekipno“, „ seniori pojedinčano“ i „kadeti“, “veterani rekreativci” i “rekreacijsko gađanje vjeverica”.

Domaćini su nastupili ekipno s dvije ekipe te su osvojili 2. mjesto s ekipom „Selnica 1“ i 3. mjesto s ekipom „Selnica 2“, dok je 1. mjesto osvojila ekipa SK Mihovljan.

Među kadetima prva tri mjesta su osvojili: Luka Kralj (SK 6. Travnja Gornji Mihaljevec), Lea Zadravec (SK 6. Travnja Gornji Mihaljevec ) i Mark Oletić (SK Selnica).

U kategoriji “seniori pojedinačno” 1. mjesto osvojio je Ivan Zadravec (SK Selnica), 2. mjesto Hrvoje Marčec (SK Mihovljan) i 3. je bio Marko Kolac (SK Mihovljan).

Uz natjecateljski dio, streljači su se mogli okušati u rekreativnom strijeljanju u kategoriji “veterani rekreativci” i gađanju vjeverice.

Poredak “vetarani rekreativci” bio je sljedeći: 1. Robert Car (SK Mihovljan), 2. Miljenko Košak (SK 6. Travnja Gornji Mihaljevec ) i 3. Željko Dvanajščak (SK 6. Travnja Gornji Mihaljevec). U kategoriji “rekreacijsko gađanje vjeverice 1. mjesto osvojio je Petar Novak iz Vratišinca, 2. mjesto Josipa Benković (SK Selnica) i Marina Šoštarić (SK Selnica).

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE