FOTO: Mladen Srnec i LD Srnjak iz Macinca pobjednici Međimurske lige strijelaca u Draškovcu

U nedjelju, 19. kolovoza 2018. godine na streljani lovačkog društva „Fazan“ Draškovec održano je zadnje 14. kolo Međimurske lige strijelaca u disciplini trap.

Nakon zbrajanja rezultata iz svih održanih kola dobiveni su konačni pobjednici u ekipnoj i pojedinačnoj konkurenciji.

Prvaci Međimurske lige strijelaca za 2018. godinu, u ekipnoj konkurenciji postali su strijelci lovačkog društva „Srnjak“ Macinec, drugo mjesto osvojili su strijelci lovačkog društva Mursko Središće a na trećem mjestu završili su strijelci“ Zeca“ iz Vratišinca.

U pojedinačnoj konkurenciji bilo je neizvjesnosti do zadnjeg trenutka. Nakon četrnaestog kola, troje strijelaca imalo je 162 pogođene mete. Pobjednik je dobiven nakon raspucavanja u dodatnoj seriji. Na kraju takmičenja prvo mjesto osvojio je Mladen Srnec iz lovačkog društva „Srnjak“ Macinec, na drugom mjestu završio je Josip Šoštarić iz lovačkog društva Mursko Središće, a treće mjesto osvojio je Srnec Zvonimir član „Srnjaka“ iz Macinca. Treba posebno napomenuti da je Srnec Mladen obranio titulu prvaka iz 2017. godine. Što se tiče ekipnog natjecanja, prvo mjesto osvojio je LD Srnjak Macinec s 905 pogođenih meta, drugo mjesto LD Mursko Središće s 861 pogođenih meta, a treće LD Zec Vratišinec s 858 pogođenih meta.

Ekipni rezultati:

1.L.D. „Srnjak“ Macinec – 905 pogođenih meta

2.L.D. „M.Središće“M. Središće-861 pogođena meta

3.L.D. „Zec“ Vratišinec -858 pogođenih meta

Pojedinačni rezultati:

1. Srnec Mladen L.D. „Srnjak“ Macinec 162+13 pogođenih meta

2. Šoštarić Josip L.D. „M.Središće“M. Središće 162+12 pogođenih meta

3. Srnec Zvonimir L.D. „Srnjak“ Macinec 162+0 pogođenih meta

Ostavi komentar