FOTO: Miljenko iz Selnice i Kristijan iz Belice bore se za ljubav s devet muškaraca!

Kristijan Vrban i Miljenko Vrančić
Kristijan Vrban i Miljenko Vrančić, FOTO: Screenshot RTL

Ljubav je na selu na program RTL-a stiže u nedjelju, 3. veljače od 20 sati kad će gledatelji moći pogledati prvu epizodu.

Nakon što se jedanaest farmera predstavilo gledateljima i ispričalo svoje priče, Marijana Batinić podijelit će im pisma te otkriti tko prolazi dalje.

I u novoj sezoni farmeri dolaze iz svih krajeva Hrvatske pa će gledatelji tako vidjeti kako žive usamljeni muškarci iz Gline, Metkovića, Tkona, Bala, Poreča, Miljevaca, Babine Grede, Vinkovaca, Pitomače, Desinića i Čakovca.

Među jedanaest muških kandidata čak dva su Međimuraca. Prvi je Kristijan Vrban (38) iz Belice, a drugi Miljenko Vrančić (35) zvan Serđo iz Selnice, točnije iz Zebanec Sela.

Miljenko je dobro znan u Selnici. U najosjetljivijoj dobi ostao je bez oca te je zbog toga bio prisiljen prerano odrasti. On je taj životni izazov okrenuo u vlastitu korist i u svom rodnom Zebancu postao osoba bez koje se ne može. Uključen u sve aktivnosti u općini, a priznaje da nikad nema mira, kao ni mogućnosti upoznavati djevojke. Zbog sve veće popularnosti ugasio je svoj fb profil. Voli igrati nogomet. Ljubav je za njega nešto posebno.

Miljenko Vrančić
Miljenko Vrančić zvan Serđo želi pronaći svoju srodnu dušu u emisiji Ljubav je na selu

-Tražim najobičniju djevojku koja će biti iskrena prema meni, ali i prema drugima u mom društvu- kazao je Miljenko u uvodnoj emisiji u kojoj su se predstavljali kandidati.

Kristijan je u ranoj dobi ostao bez oca te je morao je preuzeti brigu o obiteljskom gospodarstvu na kojem uzgajaju krumpir i kukuruz. Po naravi je šutljiv. Kaže da ne voli djevojke koje puše i psuju te bahate cure. Ne tolerira laž. Do sad je bio dva puta zaručen i sada je spreman na nove ljubavne pobjede.

Kristijan Vrban
Natjecatelj Kristijan Vrban

Novu dozu emisije ‘Ljubav je na selu’ i podjelu pisama pogledajte u nedjelju, 3. veljače u 20 sati.

Ostavi komentar