FOTO: Lara Oletić i Lucijan Novak pobjednici na „Martin sucht den Star“

Festival njemačkog jezika „Martin sucht den Star“ postao je veliki događaj u OŠ Sveti Martin na Muri.

Organizatorice događaja su učiteljice njemačkog jezika Valentina Bogdan i Monika Turk te su i ove godine odlično motivirale svoje učenike da se ohrabre u pjevanju pjesama na njemačkom jeziku. Na festivalu je u natjecateljskom dijelu izvedeno 20 pjesama naših učenika, dok su se u revijalnom dijelu pridružili izvođači iz dječjih vrtića Smješko i Ribica te susjednih osnovnih škola: OŠ Selnica, OŠ Sveti Juraj na Bregu, OŠ Štrigova i OŠ Gornji Mihaljevec.

Članovi stručnog žirija bili su: Petra Novinščak, Mirjana Bregović, Jurica Novak, Ljiljana Hozjan, Carmen Mošmondor i gost Dominik Padarić.

Pred njima nije bio nimalo lak zadatak jer je konkurencija bila jaka, a nastupi su bili dovedeni do savršenstva u koreografiji i scenografiji. Na kraju je najviše bodova skupio duet Lare Oletić (8a) i Lucijana Novaka (6.) s pjesmom „Perfect“, koji će školu predstavljati u OŠ Cestica i to po peti put.

Drugoplasirana je bila Lara Bogdan (7.) s plesnom pratnjom, a trećeplasirana Pavla Kunjak (5.). Za svoj trud najbolji su nagrađeni prigodnim paketima koje su osigurale izdavačke kuće Alfa i Profil.

Lara Oletić i Lucijan Novak predstavljat će OŠ Sveti Martin na Muri  na međunarodnom showu „Max sucht den Superstar“ u OŠ Cestica u Varaždinskoj županiji.

FOTO: OŠ Sveti Martin na Muri

Ostavi komentar