FOTO: Korisnici Doma za starije u Čakovcu uz pjesmu obilježili Dan obitelji

U Domu za starije i nemoćne Čakovec djelatnici i korisnici doma danas su svečano obilježili Međunarodni dan obitelji. Program tim povodom vodila je radna terapeutica Manuela Novak.

U današnje vrijeme kad obitelj vrlo često nema ni vremena ni uvjeta da se razvija u zajedništvu i toleranciji, važno je osvijestiti koliko je obitelj važna, koliko su nam važni naši roditelji, djeca, braća, sestre, bake i djedovi– kazala je ravnateljica Doma Štefica Martinez.

Štefica Martinez
Ravnateljica Štefica Martinez

Marija Jambrošić iz Zbora crkve sv. Nikole Čakovec razveselila je korisnike pjesmom “Međimurje malo”. Korisnica doma Marija Bišćević pročitala je referat o Danu obitelji, dok je pjesmicu “Med Murom i Dravom” recitirala korisnica Nevenka Vincens. Svoje umijeće u pjevanju pokazao je i Zbor korisnika Doma pjesmama “ Išla žena na gosti”, “Sjećanje na Vela luku” i “Lijepa si lijepa”.

Korisnica Doma Marija Bišćević

Naši korisnici dio su obitelji i svih zaposlenika ove naše ustanove, koji svojim stručnim, nesebičnim, humanim radom, boravak u Domu čine što boljim, ljepšim, kvalitetnijim, na zadovoljstvo sviju nas i koji vam danas poručuju da su obitelj i prijatelji životno blago– istaknula je ravnateljica Martinez.

Ovom velikom događaju za korisnike nazočio je međimurski župan Matija Posavec i pročelnica za zdravstvo i socijalnu skrb Sonja Tošić-Grlač. Na kraju programa nastupio je zbog crkve sv. Nikole Čakovec koji su na radost i veselje korisnika otpjevali “ Fijaker stari”, Da bi se zrušile, šej, te Legradske gore”.

FOTO: Zlatko Vrzan 

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE