FOTO: Izradite sami adventske vjenčiće i dekoracije!

Polako nam se približava vrijeme Došašća i nedjelja kada moramo upaliti prvu adventsku svijeću.

Neki su svoje domove već ukrasili prigodnim dekoracijama. Ako ste jedni od onih koji to još uvijek nisu uradili, iskoristite ovaj vikend za to.

Ako želite da vaš adventski vjenčić bude posve prirodan, odšećite do obližnje šume ili parka kako bi nabavili materijale kao što je mahovina, suhe grančice, češeri, žirevi, granje borova i bršljan.

Spoj svijeća, prirodnih materijala i plodova majke prirode pun je pogodak ako želite stvoriti pravi božićni ugođaj u svom domu. A ono što je najbolje od svega za to nećete potrošiti previše novaca. Morate kupiti samo pištolj i lijepilo kojim ćete pričvrstiti ukrase na vijenac. Nakon što je vijenac gotov, možete poprskati i zlatnim sprejem.

Pustite mašti na volju. Kombinirajte na prvi pogled nespojivo. Poigrajte se s različitim bojama i materijalima. Iznenadit ćete se svojim kreacijama i biti ponosni što ste to sami napravili.

Ako nemate vremena za to, predlažemo da kupite već gotova postolja ili vijence na koje možete dodati svijeće po želji i ukrasiti ih ukrasima koji su vama najdraži.

U nastavku donosimo nekoliko fotografija adventskih vijenaca i dekoracija koje su nastale u kućnoj radinosti.

FOTO: Sanja Heric

Ostavi komentar