FOTO i VIDEO: U Gornjem Mihaljevcu premijerno izvedena predstava Špek fileki KUU Lipa

Mjesto više tražilo se danas u dvorani Društvenog doma u Gornjem Mihaljevcu gdje je premijerno održana predstava Špek fileki povodom nedavno minulog Međunarodnog dana žena.

Kažu da je smijeh pola zdravlja, stoga vjerujemo da su se posjetitelji dobro zabavili, nasmijali i uživali u predstavi Špek fileki autora Roberta Kosa.

Predstava Špek fileki govori o muško- ženskih odnosima. S predstavom koja je bila prvi put predstavljena javnosti KUU Lipa predstavit će se na Festivalu kazališnih amatera u Prelogu te sve pozivaju da ih i tamo podrže kao publika. Već 11 godina nastupaju na tom Festivalu, dobivaju pohvale i puno nagrada, a nastup u Prelogu bit će 13. travnja u 21 sat.

– Žene imaju zadivljujuću snagu, podnose teškoće, tugu, ali znaju za sreću, ljubav i svoje mišljenje. One se smiju kad žele plakati, žene pjevaju kad žele plakati, bore se za ono što vjeruju. Zaključak je dakle: Žene nisu stvorene da bi bile shvaćene, već da bi bile voljene i cijenjene, slažete li se? – uvodno je publici najavila predstavu Jasenka Novak, predsjednica KUU Lipa.

Za ples i pjesmu bili su zaduženi gosti iz KUU Zasadbreg, dok su se vani lagano krčkali pravi špek fileki, za što su bili zaduženi Darko Oreški iz Pretetinca, glavni kuhar, te asistenti Danijel Kos i Zoran Medved.

Ostavi komentar