[FOTO i VIDEO] TRAKTORIJADA U SELNICI: Rekordan broj sudionika pokazalo svoje ljepotane na četiri kotača!

Dašak prošlosti u Selnicu su danas donijeli stari traktori i njihovi vozači koji su sudjelovali na tradicionalnoj 13. Traktorijadi u organizaciji Oldtimer kluba Selnica i Općine Selnica.

Na ovom jedinstvenom susretu okupilo se 50-tak sudionika sa svojim ljepotanima na četiri kotača, što je najveći broj do sada u ovih trinaest godina koliko se manifestacija održava. Okupljanje je započelo u prijepodnevnim satima ispred Oldtimer muzeja Šardi u centru Selnice, a potom su se uputili prema Zebanec Selu, Gornjem Zebancu, Bukovčaku, Kamenici, Preporčanu, Bukovcu, Kapelščaku i Donjem Koncovčaku gdje je kod tamošnjeg Društvenog doma bila posljednja stanica.

Tamo je bio organiziran domjenak i druženje te podjela priznanja i nagrada. Nagrade su podijelili Ignac Šardi, osnivač Oldtimer muzeja Šardi, Ervin Vičević, selnički načelnik te Branko Perčić, predsjednik OV Selnica.

Mladen Špoljarić

Nagradu za najljepši traktor dobio je Mladen Špoljarić iz Donjeg Kraljevca koji se dovezao na traktoru marke Steyr iz 1961. godine obučenom u „kockasto“ ruho.

Vladimir Cipot iz Hlapičine dobio je nagradu za najstariji traktor, dok je Josip Jambrović dobio nagradu za najmanji traktor. Nagradu za sudionike koji su došli s najveće udaljenosti primilo je Društvo Štajer iz Slovenije.

Vladimir Cipot
Josip Jambrović

Nagradu je dobila i obitelj Meglić iz Svetog Jurja na Bregu te Drago Jambrović iz Okruglog vrha.

Gospođa Meglić s Ignacem Šardijem
Drago jambrović iz Okruglog Vrha
Ekipa iz Slovenije

Ostatak fotografija pogledajte u nastavku:

rbt

rbt
rbt
rbt
rbt
rbt
rbt
rbt
rbt
rbt
rbt
rbt

Josip Jambrović

FOTO i VIDEO: Sanja Heric

Ostavi komentar