FOTO: Goran Navojec, Filip Šovagović i Igor Baksa na Danu zdravog osmijeha u Čakovcu

Dan zdravog osmijeha Cakovec (11)
Glumačka ekipa Igor Baksa, Filip Šovagović i Goran Navojec poručili su djeci, ali i odraslima kako zube treba prati svaki dan, barem ujutro i uvečer.

Uz žute narcise kojim se obilježio Dan narcisa današnju čakovečku špicu su preplavili i zdravi osmijesi. Stomatolozi Međimurja, na inicijativu Hrvatskoga stomatološkog društva, a u organizaciji mr. sc. Tanje Rosić, dr. med. dent., te odgajateljice Gordane Šoltić-Siladi, predsjednice Društva “Naša djeca” Čakovec, proveli su danas akciju Dan zdravog osmijeha.

Dan zdravog osmijeha Cakovec (6)

Akcija je održana uz zgradu Doma sindikata, što se se pokazalo kao dobar odabir lokacije jer su u programu uživali i svi posjetitelji terasa obližnjih ugostiteljskih objekata.

Uz dvjesto djece iz čakovečkih vrtića Cipelica, Bambi, Žibeki i Cvrčak, te vrtića Vrapčić iz Šenkovca, dječji zbor Čakovečki mališani, članove October Lighta, na pozornici su o pravilnoj njezi zuba govorila i prepoznatljiva lica hrvatske glumačke estrade – Goran Navojec, Filip Šovagović i Igor Baksa.

Pjevala se i himna dana zdravog osmijeha “Bijeli, bijeli zubi” koju su napisali Marija Jamrošić Kupper i Marco Kupper, a svi učesnici su poručili kako zube treba prati svaki dan, barem ujutro i uvečer.

foto: rr

FOTOGALERIJU obilježavanja Dana zdravog osmijeha i Dana narcisa (autor Zlatko Vrzan) pogledajte OVDJE.

Dan zdravog osmijeha Cakovec (8)

Ostavi komentar

xxx