FOTO: Glazba i ples “Na dlanu jezera” rasplesali Perivoj Zrinski

Teuta, Gradski puhački orkestar i po prvi puta u programu “Na dlanu jezera” Čakovečke mažoretkinje rasplesali su Perivoj Zrinski i u čakovečko “Jezero” donijeli atraktivan spoj puhača, mažoreta i suvremenog plesa.

Već šestu godinu zaredom ovaj se tradicionalni program održava u sklopu proslave Dana grada Čakovca. Tako je i ovog proljeća, na sam Dan grada, 29. svibnja ovaj program sada već prepoznatljivog naziva “Na dlanu jezera” privukao velik broj Čakovčana na večernji kolaž umjetničkog izričaja u glazbi, plesu i mažoretu.

Plesne vještine plesačica “Teute” možete doživjeti već sljedeće nedjelje. Naime, tradicionalno se krajem školske godine u Centru za kulturu održava plesno druženje “Plesokaz” u organizaciji Studija suvremenog plesa “Teuta” Čakovec. Ove godine plesači “Teute” i gosti na pozornicu Centra izići će u nedjelju 4. lipnja s početkom u 16 sati. Uz “Teutu” na “Plesokazu 2017.” će nastupiti još i Plesni studio “Vindi” Varaždin, Umjetnička organizacija Plesna radionica “Ilijane Lončar” Požega, Plesna grupa “Atomi” Goričan i Osnovna baletna škola – Umjetničke škole Miroslav Magdalenić Čakovec.

foto: rr

Na dlanu jezera (56)_resize

Ostavi komentar