17.1 C
Čakovec
Srijeda, 24 svibnja, 2023

FOTO: Ekipa DG Sport pobjednik prvog turnira „Priločke skakaonice“

Ekipa DG Sporta pobjednik je prvog humanitarnog malonogometnog turnira, pod nazivom „Priločke skakaonice“, održanog u nedjelju 6. siječnja, u dvorani Sportsko rekreacijskog centra DG Sport.

Za naslov pobjednika prvog izdanja turnira borilo se osam ekipa podjeljenih u dvije skupine. U skupini A igrali su: Apolo, Lido bar, City bar, DG Sport, a u skupini B Caffe bar Kapljica, Street bar, Caffe bar Međimurka BS i Caffe bar Forum.

Nakon razigravanja po skupinama, polufinala su izborile ekipe DG Sporta i Lido bara iz skupine A te Kapljica i Forum iz skupine B. U polufinalnim ogledima, Lido bar je pobijedio favoriziranu ekipu Foruma, dok je DG Sport slavio protiv Kapljice. U finalnom ogledu DG Sport je slavio rezultatom 5:3 te osvojio naslov pobjednika ispred drugoplasirane ekipe Lido bara. Pehar za treće mjesto podigli su pak igrači Caffe bara Kapljica. Najbolji je strijelac bio Silvio Radiković iz ekipe DG Sport, koji je postigao 6 golova.

Nagrade su najboljima podijelili organizatori turnira, gradonačelnik Ljubomir Kolarek te Željko Sokač. Sve su utakmice turnira odsudili Igor i Borut Križarić. Turnir je imao i humanitarni karakter. Svaka od ekipa plaćanjem kotizacije uključila se u humanitarnu akciju, a svaki posjetitelj mogao je dati i svoj dobrovoljni prilog. Sredstva će organizator, Grad Prelog, uručiti jednoj obitelji iz Preloga. Organizatori se nadaju da će ovaj turnir postati tradicija u godinama koje dolaze.

REZULTATI:

DG SPORT – LIDO BAR

2:2 (1:2)

CITY BAR – APOLO

0:7

STREET BAR – KAPLJICA

1:3

MEĐIMURKA BS – CB FORUM

0:2

LIDO BAR – APOLO

1:1 (17:16)

DG SPORT – CITY BAR

7:0

KAPLJICA – FORUM

1:1 (7:8)

STREET BAR – MEĐIMURKA BS

4:2

CITY BAR – LIDO BAR

2:5

APOLO – DG SPORT

1:2

CB FORUM – STREET BAR

5:1

MEĐIMURKA BS – KAPLJICA

4:3

½ FINALE: DG SPORT – KAPLJICA

4:1

½ FINALE: CB FORUM – LIDO BAR

2:4

ZA 3. MJESTO: CB FORUM – KAPLJICA

2:4

FINALE: DG SPORT – LIDO BAR

5:3

 

FOTO: Studio Vipro

IZVOR: Grad Prelog

 

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

43,509FanoviLajkaj
612SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE