FOTO: Božićni sajam u gradu Rudara uz brojne izlagače, delicije i prigodan božićni program

Grad Mursko Središće šalje priopćenje za medije koje u nastavku u cijelosti objavljujemo. 

U nedjelju, 23. prosinca 2018. godine s početkom u 15:00 sati u sklopu Adventa u gradu rudara na Gradskoj tržnici održao se je već tradicionalni Božićni sajam u organizaciji Grada Mursko Središće i Turističke zajednice grada Mursko Središće.

Sajmu su prisustvovali brojni izlagači: DVD Peklenica, Osnovna škola Mursko Središće, OPG Vinko, Društvo žena Hlapičina, USR „Sport za sve“, Društvo žena Mursko Središće, OPG Medvar, Dječji vrtić Maslačak, OPG Korent, Dječji vrtić Pahuljica, Domaća radinost „Izidina škrinjica“, Udruga mažoretkinja Mursko Središće, Udruga udomitelja Međumurje, Pokretna trgovina Novak-Horvat. Prigodni božićni program prepun pjesme, plesa i recitacija za sve žitelje grada Mursko Središće i okolnih općina pripremila su djeca iz dječjeg vrtića „Maslačak“, dječjeg vrtića „Pahuljica“, kreativne skupine „Bundaši“, OPG Škvorc i članice Udruge mažoretkinja Mursko Središće uz pomoć odgojiteljica i voditeljica.

Gradonačelnik Grada Mursko Središće Dražen Srpak svim prisutnima zaželio je da im duh Božića u domove donese mir, ljubav, zdravlje i blagostanje. Članovi Dobrovoljno vatrogasnog društva iz Peklenice ispekli su kruh koji su poslužili uz suhomesnate proizvode, kuhali su čaj i vino te su zapalili vatru i stvorili odlučnu atmosferu.

Dolazak Djeda Mraza na Božićni sajam posebno je iznenadio i razveselio djecu. Nakon Božićnog sajma u Centru za kulturu „Rudar“ održala se je predstava za djecu pod nazivom „Potraga za Djedom Mrazom“ u izvedbi Dječjeg gradskog kazališta Čakovec čiji su glumci publici pobliže predočili značenje Božića, obitelji i zajedništva. Advent u Gradu rudara nastavlja se sutra, 24. prosinca 2018. „Badnjim jutrom“ također na gradskoj tržnici uz pečene ribice, kuhano vino i čaj.

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE