FOTO: BIMEP 2017 U Čakovcu započeo u znaku “Pulsača” i vedre atmosfere

BIMEP Cakovec (6)

Čakovečki Trg Republike danas je u znaku biciklista. Već prije devet sati počeli su pristizati brojni biciklisti, sportaši i rekreativci, sudionici ovogodišnjeg BIMEP-a. Trg su preplavila biciklistička odijela članova Biciklističkog kluba “Puls” Čakovec koji će većinom odvoziti punu stazu BIMEP-a.

Čakovec je tek jedan od 16 punktova diljem Međimurja gdje su organizirani ulazno-izlazni punktovi ove tradicionalne biciklističke manifestacije. Svi zainteresirani se vožnji biciklima međimurskim putevima mogu pridružiti tijekom cijelog dana, sve do 18 sati na sljedećim punktovima: Kotoriba, Donja Dubrava, Sveta Marija, Donji Kraljevc, Prelog, Domašinec, Orehovica, Čakovec, Pušćine, Macinec, Gornji Mihaljevec, Lopatinec (Pleškovec), Štrigova, Sveti Martin na Muri, Podturen i Mursko Središće.

Bicikliste u Čakovcu došli su na startu ispratiti gradonačelnik Stjepan Kovač i zamjenik gradonačelnika Mario Medved, zamjenica župana Sandra Herman i voditeljica Turističkog ureda Grada Čakovca Boška Ban Vlahek. Za sigurnost brinu i predstavnici Gradskog društva Crvenog križa Čakovec. U Čakovcu se od 9 do 11 sati uključila u biciklijadu i Policijska uprava Međimurska uspostavom Moiblnoga preventivnog centra policije. Za sudionike je osiguran i servis bicikla koje će obavljati tvrtke BECIKLIN iz Preloga i CHAKY iz Nedelišća, a servis guma je osigurala trgovina BIKE POINT Radotić iz Čakovca. BIMEP se organizira povodom Dana Međimurske županije, Svjetskog dana zdravlja i Dana planeta Zemlje.

Uzmite i vi bicikl u ruke i uživajte u bicikliranju, društvu i sunčanoj nedjelji.

foto: rr

FOTOGALERIJU starta BIMEP-a u Čakovcu (zabilježio Mario Golenko) pogledajte OVDJE, a pogledajte i VIDEO.

 

BIMEP Cakovec (1)

Ostavi komentar