FORESTLAND: Subota je udarni dan za partijanje, zvijezde večeri Ruben de Ronda i Corti Organ

Forestland 2019.

Nakon urnebesnog početka Forestlanda u petak na najvećem šumskom elektronskom festivalu na sjeveru Hrvatske, koji se odvija u našem Međimurju u fenomenalnom prirodnom ambijentu šume i livada kraj Brezja, slijedi subota, udarni dan festivala.

U subotu nas čekaju tri koncepta – beach, live stage & Forestroom all night zajedno sa Forestland pozornicom.

Od laganog druženja uz odbojku na vodi, fotkanja i spuštanja zip-lineom, do nastupa High5 i Matter te žestokog repanja, hip hopa i zagrijavanja za tešku elektroničku noć uz The Yellowheads, Mike Valea i Simona Favu na skrivenoj, tajnovitoj i intrigantnoj pozornici Forestroom.

Velika Forestland pozornica će pak u subotu ugostiti Rubena de Ronda, domaćina A State of Trance, ali i njemački duo Corti Organ. Iz susjedne BiH nam stiže Miloš Stankić, resident Colour Festivala, a do jutra će nas zabavljati i Piknik Collective, ali i Sam.O.Sim, El Sam, TRONIC i R.G.M. koji će držati after na vrhuncu sve do podneva.

Službeni After Beach festivala održat će se od 12 sati u nedjelju na bazenima Toplica Sv. Martin uz odličnu glazbu, opuštanje i super provod te popuste za sve posjetitelje s narukvicama Forestlanda.

Ulaznice za drugi dan Forestland već od 80 kn možete kupiti cijeli dan i noć i na samom ulazu u festivalsku arenu kraj Brezja.

Ostavi komentar