„fČofci pre Kovačnici“ treći puta u Čehovcu

Treće izdanje manifestacije „fČofci pre Kovačnici“ održat će se u subotu, 8. lipnja u Čehovcu. To je tradicijsko glazbena manifestacija koja nastoji očuvati vrijednosti zanatstva, tradicijskog načina života njegovanje marljivosti, druženja, podupiranja vlastite zajednice kroz održavanje zajedništva.

Program manifestacije „fČofci pre Kovačnici“ počinje u jutarnjim satima dječjim utrkama i igrama, a mali vatrogasci pokazat će vatrogasne vještine sa „čovskim brentačama“. Od 14:30 kreće povorka kroz mjesto Čehovec uz pratnju limene glazbe, dok je službeno otvorenje manifestacije zakazano za 15 sati, uz nastup kuburaša iz Marije Bistrice i vožnju konjskim zapregama.

Sve će posjetitelje zabaviti i nastup plesne skupine „Čovske puce“, Miroslav Evačić trio, Konjska surla, uz prikaz potkivanja konja. U večernjim satima kao šećer na kraju, stiže  veliki koncert Mirka Švenda Žige.

Uz bogatu ugostiteljsku ponudu, grah i langoše, udruge iz Čehovca pobrinut će se da svi posjetitelji i ove godine otiđu zadovoljni iz Čehovca. Dođite, pogledajte i uživajte na trećem izdanju manifestacije „fČofci pre Kovačnici“.

 

Izvor: Grad Prelog

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE