Evo prilike da nešto više naučite o biodinamici i hrani uzgojenoj po njoj

biodinamika
Ilustracija

Do kraja studenog i početkom prosinca Centar dr. Rudolfa Steinera pripremio je cijeli niz raznovrsnih događanja.
1. Hrvatski dani biodinamike počinju u četvrtak 28. studenog u 12 sati u centru Čakovca u zgradi Scheier sa zanimljivom panel raspravom pod nazivom Razvoj eko-bio agrikulture, te predstavljanjem jedinstvene 1. ceste biodinamičkih proizvođača.

U petak 29. studenog program se nastavlja u Centru dr. Rudolfa Steiner u Donjem Kraljevcu sa stručnim predavanjima i dodjelom plaketa najuspješnijim vinarima 4. međunarodnog ocjenjivanja voćnih vina.

U utorak 26. studenog s početkom 10 do 15 sati sati u Termama Sveti Martin održat će se radionica kuhanja biodinamičkog menija by chef- Robert Slogar.

U petak 6. i subotu 7. prosinca na Agronomskom falultetu u Zagrebu organiziran je Poljoprivredni tečaj prema učenju dr. Rudolfa Steinera, kojeg će voditi dr. sc. Maja Kolar i dr. sc. Matjaž Turinek iz Slovenije.
Ulaz je slobodan!

Navedena događanja pod pokroviteljstvom su Ministarstva poljoprivrede i Mreže za ruralni razvoj.

U sklopu Sajma hrane i zdravog življenja koji će se održati od 5. do 8. prosinca na Zagrebačkom Velesajmu iz Centra dr. Rudolfa Steinera pozivaju da ih posjetite na štandu te da prisustvujete predavanjima koja će se održati u četvrtak, 5. prosinca u Velikoj dvorani, paviljon 6 i u  petak, 6. prosinca u Maloj dvorani.

Odaberite neko od događanja.

Ostavi komentar