Evo gdje možete narednih dana u Međimurju uživati u gastronomskom hedonizmu za samo 100 kn!

La Batat
Restoran La Batat u Termama Sveti Martin ima u svojoj ponudi u Tjednu restorana i najbolju riječnu ribu - smuđ

Jučer u petak 13. listopada, započeo je tradicionalan “Tjedan restorana” koji se po drugi put organizira ove godine u kojem u desetak dana, sve do iduće nedjelje 22. listopada, možete za 100 kn u tri slijeda gastronomski uživati i u ponajboljim međimurskim restoranima.

Stoga ne propustite odlazak na ručak ili večeru ovih dana za više nego pristojnu cijenu koja se nudi za ono što možete pojesti kada je pitanju: predjelo, glavno jelo s prilogom i desert.

Od naših restorana u akciji sudjeluju restorani: Barok, Munduaka i Shamper Čakovec, Terbotz Železna Gora i La Batat Toplice Sveti Martin na Muri.

Tako primjerice možete u Baroku isprobati za predjelo trgance s orasima, medom i confit patke, u Munduaki za glavno jelo sporopečeni pačji batak kroz zabatak s hrskavom koricom, pire od korjena celera s malo smeđeg maslaca, ciklu pečenu na sijenu, marinaru u dresingu od bučinog ulja, par kapi domaćeg fermentiranog čili sosa, a u Shamperu pak nude i menu za vegeterijance, te kao glavno jelo: zapečene patlidžane s domaćom šalšom i mozzarellom iz vlastite proizvode. U Terbotzu u sklopu cijene možete dobiti čašu vina uz desert među kojima izdvajamo čokaladnu roladu s kremom od crvenog ribizla, dok u La Batatu imaju u ribljoj ponudi po mnogima našu najbolju riječnu ribe smuđa s ratatuom od batata i za desert tradicionalnu međimursku gibanicu.

To je samo mali dijelić ponude, a što sve nude u menijima naši restorani u ovoj posebnoj akciji i telefone za rezervacije ovog najukusnijeg tjedna provjerite OVDJE. 

 

Ostavi komentar