Evo kakva jela od ribe spremaju polaznici projekta Gastroturisteduca

Na Pučkom otvorenom učilištu Čakovec u tijeku je provođenje projekta pod nazivom Gastroturisteduca koji je financiran bespovratnim sredstvima Europskog socijalnog fonda. Cilj projekta je kroz program stručnog osposobljavanja za zanimanja kuhara i konobara omogućiti ranjivim skupinama pristup tržištu rada.

Polaznici s mentoricom

Ukupno 16 polaznika ima prilike sudjelovati na edukacijama iz gastronomije i turizma. Mlađe nezaposlene osobe ispod 25 godina te starije nezaposlene osobe iznad 54 godine i osobe s invaliditetom na ovaj način dobivaju priliku steći znanja koja će im otvoriti put prema lakšem zapošljavanju na području Međimurske županije.

Posjetili smo ih za vrijeme vježbi iz Osnova kuharstva s predavačicom Anicom Naranđa iz Srednje škole Prelog koja svoje učenike podučava tajnama spremanja raznovrsnih jela kao što su salate, hladna predjela, gotova jela te deserti.

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

51,240FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE