Ekipe Lumena, Mladost Kometa i Rudara pobjednici su prvog dana Festivala nogometa u Prelogu

prelog festival nogometa

Danas su na rasporedu utakmice u kategorijama U6, U11 te U13, a igra se u dvorani Osnovne škole Prelog te Sportsko rekreacijskog centra DG Sport.

Prvi dan malonogometnog turnira u Prelogu, „Festivala nogometa“, u organizaciji Nogometnog kluba Mladost Komet, donio je natjecanja u kategorijama U7, U8 i U15. Iako je aktualna epidemiološka situacija, gotovo prepolovila broj ekipa koje su se natjecale, gledali smo zanimljiv nogomet budućih nogometnih zvijezda.

Kod sedmogodišnjaka, u kategoriji U7, prvo je pripalo ekipi Međimurja, druga je bila ekipa domaćina Mladost Komet, a treće ekipa Lumen II. U ovoj kategoriji najboljim je igračem proglašen Jakov Madić, najbolji golman bio je Liam Lisjak, a strijelac Dino Kovačić. U kategoriji U8, naslov pobjednika odnijela je ekipa domaćina Mladosti Komet, drugo je mjesto osvojio Lumen I, a treće mjesto ekipa Bjelovara I.

U ovoj je kategoriji najbolji igrač bio Gabrijel Madić, golman Ervin Žižek, a strijelac Lovro Čovran. U kategoriji U15, prvo je mjesto osvojio Rudar, drugo Međimurec Sloboda i treće Podravac II. Najboljim igračem je proglašen Domagoj Lipović, najboljim strijelcem Deni Turk, a golmanom Sebastian Jalušić.

Nagrade su najboljima predali predsjednik Zajednice sportskih udruga Grada Preloga Dejan Naranđa, predsjednik Gradskog vijeća Đuro Ujlaki te predsjednik Nogometnog kluba Mladost Komet Željko Sokač, dok je turnir posjetio i najboljima čestitao i predsjednik Međimurskog nogometnog saveza Kristijan Antolović.

Danas, u nedjelju su na rasporedu utakmice u kategorijama U6, U11 te U13, a igra se u dvorani Osnovne škole Prelog te Sportsko rekreacijskog centra DG Sport.

Izvor: grad Prelog

Ostavi komentar